MOTOCR COMET

MULTIFUNKTIONELL!

COMET FINNS SOM BÅDE KLASS 1 OCH KLASS 2 MOPED. Den passar alltså bra både på cykelbanan i storstaden som ute på landsvägen. En klass 2 moped får du parkera på samma sätt och plats som en cykel det gör att du slipper dyra parkeringsavgifter. Sidostöd och pakethållare är standard. Vill du montera en toppbox går detta utmärkt på den originalmonterade pakethållaren.
 Pris 16 495 kr

MOTOCR LIGERO

ELEGANT RETRO

 LIGERO´S DESIGN FLÖRTAR MED 60-TALETS KLASSISKA SCOOTRAR Det var på 50 och 60-talet som scootern slog igenom i de europeiska städerna. Dessa läckra linjer passar därför perfekt även på en modern scooter.
Pris 15 995 kr

MOTOCR BIG MAX

BIG MAX SINCE 1996!

BIG MAX ÄR EN KULTMOPED SOM ÄR DESIGNAD FÖR ATT KUNNA ANVÄNDAS NÄSTAN ÖVER ALLT. Sommar som vinter, i ur och skur, på grus och asfalt kämpar den på. Med sina grova 12-tums hjul och sin robusta konstruktion har den här modellen rullat på de svenska vägarna i över 15 år
Pris 16 995 kr

MOTOCR T-REX

FULL-SIZE MOPED

T-REX ÄR EN RIKTIG FULL-SIZE MOPED.
HÄR ÅKER DU BEKVÄMT ÄVEN MED PASSAGERARE.
Med sina dubbla strålkastare och blinkers/bak/ bromsljus
i LED lyser den upp vägen även på de mörkaste kvällarna.
Färgsättningen i mattsvart och mattvit/mattsvart är de
som efterfrågas mest i Sverige såvalet var lätt för oss!
Pris 18 995 kr
 

MOTOCR BIG MAX SP

BIG MAX SINCE 1996!

PRECIS SOM STANDARD MODELLEN AV BIG MAX ÄR SP VERSIONEN EN MOPED SOM ÄR DESIGNAD FÖR ATT KUNNA ANVÄNDAS NÄSTAN ÖVER ALLT. SP versionen har lite extra tillbehör som USB-uttag, annan sadel, sidostöd och annan design på backspeglar samt andra färgalternativ. Sommar som vinter, i ur och skur, på grus och asfalt kämpar den på. En riktig kompis helt enkelt!
Pris 17 995 kr

MOTOCR E-LIBRA

ELECTRYFING ELEGANCE

EN EL-SCOOTER UTÖVER DET VANLIGA, LÄTT ATT BLI  KÄR I! FÖRUTOM DEN STARKA BOSCH MOTORN PÅ 3000 W BJUDER E-LIBRA PÅ SÅ MYCKET MER. De mjuka retrolinjerna är hämtade direkt från 60-talets scootrar som vanligtvis hade en två-takts motor. Scootrarna från den tiden står i väldig kontrast till den retromoderna E-LIBRA som du kan ladda med miljömärkt el. Dessutom tar du dig fram helt ljudlöst.
Pris 29 995 kr

FÖRBEHÅLL

C.Reinhardt reserverar sig rätten att ändra utrustning, pris, specifikationer, och andra faktorer av fordonen utan föregående meddelande. Med reservation för felskrivning.
Vissa fordon kan visas extrautrustade.

IMPORTÖR SVERIGE

C.Reinhardt A/S Industriparken 21, 2750 Bellerup,
Danmark

Copyright © 2019. All Rights Reserved.  – CookiesDisclaimer

Add to cart